De Manier Om Zelfgemaakte Karpervissen Te Maken Voor De Winter Om Kant-en-klaar Aas Te Verslaan – Sectie 2!

De concepten voor het creëren en that site maken van productieve karperboilies, pasta’s, spod- en stickmixen, vloeraas enzovoort zijn erg belangrijk om helemaal geschikt te verwerven! Dus profiteer nu van de werkervaring en nuttige hulp van de visser die een karper uit de wereldgeschiedenis heeft gehaakt en al meer dan dertig jaar zelfgemaakte aas en recepten voor allerlei soorten karperaas in sterk verschillende en alternatieve formaten bouwt en verfijnt!

Nadat ik in de jaren zeventig begon met karpervissen, was custardpoederpasta gemaakt met water een zeer geliefd aas dat nuttig was voor extreem voorzichtige kroeskarpers en zelfs grotere karpers en laat opnieuw zien hoe een oplosbaar verhoogd koolhydraat karper vangt zonder toevlucht te nemen tot substantiële eiwitten componenten.

Ik zou meteen in kunnen gaan op een schat aan inzichten en optimalisatietips die je mogelijk zou kunnen gebruiken over het vangen van enorme karpers met behulp van veel specifiekere eiwitstoffen, maar ik zou de belangrijkste regels die ik overal in dit bericht heb geplaatst niet willen compliceren, behalve om je te voorzien van nog een paar optiestrategieën over eiwitcomponenten die nieuw zijn in de scene!

Superieur eiwitaas is in feite niet het meest ideale aas voor het winterseizoen, terwijl in de warmere temperaturen van de zomer vissen zeker in staat zullen zijn om veel meer aas te consumeren en het zelfs veel beter te verteren dan in de winter. De winter is meestal een tijd waarin aas met een zeer laag of redelijk eiwitgehalte kan worden geëxploiteerd met geweldige prestaties, evenals de resultaten bij de eerste pioniers die veel minder nutriëntrijke aassoorten voor vogels gebruikten die tientallen jaren geleden nogal wat liefhebbers van eiwitrijk aas volledig verbijsterden!

Als je kunt geloven wat betreft de standaard menselijke hoofdmaaltijden die ik eerder in een deel van dit informatieve artikel heb geschetst, zul je een lijst met basisstoffen voor karperaas voor starters zien stijgen; deze bevat alternatieve koolhydraatstoffen en ook enkele grotere eiwitelementen zoals hennep en spirulina.

De meeste vissers zien of horen over aas dat maïs, sojameel of sojavoer bevat, en griesmeel zoals. Ik vermijd het toepassen van sojaoplossingen, simpelweg omdat boven de tachtig p.c tegenwoordig mogelijk genetisch gemodificeerd is of besmet met genetisch gemodificeerde soja!

Waarom geeft u uw karper geen gezonder potentieel door zeker gezonde stoffen op uw aascomponenten te selecteren; Frankenstein voedingsmiddelen zoals genetisch gemodificeerde soja, maïs en durumtarwe (griesmeel) hebben geen plaats binnen een uitgebalanceerd karperaas! Zorg ervoor dat je geduld met me hebt en je zult al snel begrijpen waarom GM-producten moeten worden vermeden. Ik heb de neiging om ze geen maaltijden te noemen, omdat ze in feite giftig zijn voor de harmonie van gezondheid en fitness, zowel extern in de karper en het menselijk menselijk lichaam als intern in de normale omgeving! Kijk eens op de website waarom dit zo kan zijn en waarom GM-gewassen in Europa verboden zijn en hoe Monsanto gebruikers van het congres uit de staten heeft omgekocht om hun GM-zaad en legale producten te verkrijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *