Hoe Fotovoltaïsche Elektrische Stroom Zal Werken

Het produceren van elektriciteit met behulp van de elektriciteit met de zonnestralen (ook wel “zonne-energie”, “fotovoltaïsche energie” of kortom “PV” genoemd) is mogelijk vanwege het fotovoltaïsche resultaat. Aanvankelijk waargenomen in het centrum vanaf de 19e eeuw, verwijst het fotovoltaïsche resultaat terug naar het vermogen van geselecteerde componenten om zachte vitaliteit (binnen het soort fotonen van je zonneschijn) om te zetten in bruikbare elektrische recent. “Foto” komt uit het Grieks voor “licht”; “voltaïsch” verwijst terug naar de schepping van energie en is een variant op de naam van de Italiaanse natuurkundige Bezoek deze website cbtresultaatuitopleiden.nl/project-view/nen-3140-vakbekwaam-persoon-vp/.

Bijvoorbeeld hoe PV effectief is, laten we ons houden aan de beweging van energie door middel van een kleiner netgebonden huishoudelijk programma:

De primaire fase in de loop van de actie vindt plaats wanneer zonnestralen met de zon de cellen in PV-modules raken die op het dak van het huis zijn gemonteerd (modules worden gewoonlijk “panelen” genoemd). Omdat de lichtsterkte de fotovoltaïsche cellen raakt, zijn elektronen enthousiast en beginnen ze te stromen. Talrijke cellen zijn gerelateerd in één module, en een aantal andere modules zijn met elkaar verbonden om een array te vormen, die allemaal de circulatie van deze elektrische stroom benutten en optellen. Wanneer het zonlicht schijnt met een module of assortiment modules, wordt het heden geproduceerd.

De bestaande gegenereerde terwijl in de PV-modules is Direct Present-day (DC). Veel van de lampen, apparaten en ook andere elektrische gereedschappen in onze accommodaties draaien echter op Alternating Recent (AC). Daaropvolgend uit de keten van vitaliteitsbeweging kan een product zijn dat een omvormer wordt genoemd, dat het dc verzamelt dat door de array wordt geproduceerd en het omzet in AC dat in het huis kan worden toegepast. De omvormer regelt het ac-vermogen dat het uitvoert, zodat het veilig en veilig kan worden gebruikt door zelfs delicate elektronische eenheden zoals televisies, pc’s en audiomachines.

De ac-uitgang met de omvormer is gekoppeld aan het primaire servicepaneel van het huis, waarin het zich vermengt tijdens het gebruik van de ac-elektriciteit die is uitgerust via het regionale elektriciteitsbedrijf. Dit is wanneer Internet Metering zal genieten. WebMeting verwijst naar de lichamelijke (en economische) middelen van de elektrische meter van een huis om “in beide richtingen te lopen”. We zijn gewend aan stroom die alleen in het nutsbedrijf stroomt naar de ladingen in onze woning. Echter, met al het huis dat nu presteert net als een mini-nutsbedrijf dat zijn eigen energie ontwikkelt, zullen er mogelijk momenten zijn waarop elektriciteit echt van het huis naar het nutsbedrijf stroomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *